Novinky

Ako využiť priestor pod schodmi: Kreatívne riešenia

Ako využiť priestor pod schodmi: Kreatívne riešenia

Priestor pod schodmi je často prehliadaným miestom v dome, ktoré má však obrovský potenciál. Namiesto toho, aby zostal nevyužitý alebo len čiastočne obsadený, môže sa stať funkčným a esteticky zaujímavým prvkom vášho domova. Či už bývate v malom byte alebo vo väčšom dome, priestor pod schodmi môže byť pretvorený na praktické úložné priestory, pracovný kút alebo dokonca na malý relaxačný kútik. Tento článok vám prináša kreatívne nápady, ako efektívne využiť tento často opomínaný priestor.

today
perm_identity Libor Vyborny
Ako pripraviť domov na predaj

Ako pripraviť domov na predaj

Predaj nehnuteľnosti je významným krokom, ktorý vyžaduje dôkladnú prípravu. Správna príprava vášho domova môže výrazne ovplyvniť nielen rýchlosť predaja, ale aj cenu, ktorú za nehnuteľnosť získate. Prezentácia hrá kľúčovú úlohu – potenciálni kupci si často vytvoria názor na základe prvého dojmu. V tomto článku sa zameriame na kroky, ktoré vám pomôžu pripraviť váš domov na predaj tak, aby oslovil čo najviac záujemcov a dosiahol čo najvyššiu možnú cenu.

today
perm_identity Libor Vyborny
Ako vybrať podlahu: Materiály a trendy

Ako vybrať podlahu: Materiály a trendy

Výber podlahy je jedným z kľúčových rozhodnutí pri zariaďovaní alebo renovácii domova. Podlaha tvorí základ interiéru a môže výrazne ovplyvniť celkový dojem z priestoru. V tomto článku vám predstavíme rôzne materiály podláh a aktuálne trendy, ktoré vám pomôžu vybrať tú najlepšiu podlahu pre váš domov. Okrem podláh je tiež dôležité venovať pozornosť detailom, ako sú kľučky na dvere, ktoré môžu doplniť celkový vzhľad a štýl vášho interiéru.

today
perm_identity Libor Vyborny
Farby, ktoré skrášlia váš domov: Ako ich vybrať

Farby, ktoré skrášlia váš domov: Ako ich vybrať

Výber správnych farieb pre váš domov môže výrazne ovplyvniť atmosféru a celkový vzhľad vášho interiéru. Farby majú schopnosť ovplyvniť naše nálady, pocit priestoru a dokonca aj energetickú úroveň miestnosti. Tento článok vám poskytne niekoľko praktických rád a tipov, ako vybrať farby, ktoré skrášlia váš domov a vytvoria príjemné prostredie. Okrem interiéru je tiež dôležité venovať pozornosť detailom vonkajšieho priestoru, ako sú nerezové poštové schránky, ktoré môžu dodať vášmu domu moderný a elegantný vzhľad.

today
Ako na zabezpečiť domov alebo firmu

Ako na zabezpečiť domov alebo firmu

Bezpečnosť je prioritou pre každú domácnosť aj firmu. Správne zabezpečenie môže nielen ochrániť majetok, ale aj zabezpečiť bezpečie osôb vo vnútri. V dnešnej dobe je k dispozícii široká škála bezpečnostných prvkov, ktoré môžu výrazne zvýšiť úroveň ochrany. Tento článok poskytne prehľad o najúčinnejších bezpečnostných prvkoch, ktoré by ste mali zvážiť pre váš domov alebo firmu.

today
perm_identity Libor Vyborny
Estetika a funkčnosť v interiéri

Estetika a funkčnosť v interiéri

Spojenie estetiky a funkčnosti v interiérovom dizajne je kľúčovým aspektom pre vytvorenie priestoru, ktorý je nielen krásny na pohľad, ale aj praktický a pohodlný pre každodenný život. Pri zariaďovaní domácnosti alebo kancelárie je dôležité dbať na detaily, ktoré zabezpečia harmóniu medzi vizuálnou stránkou a užitočnosťou. Tento článok vám poskytne užitočné rady, ako dosiahnuť dokonalú rovnováhu medzi estetikou a funkčnosťou vo vašom interiéri.

today
perm_identity Libor Vyborny
Bezpečnostné prvky, ktoré by nemali chýbať vo vašom dome

Bezpečnostné prvky, ktoré by nemali chýbať vo vašom dome

Bezpečnosť domova je prioritou každého z nás. Či už žijete v rodinnom dome, byte alebo na vidieku, je dôležité zaistiť, aby bol váš domov chránený pred prípadnými hrozbami. V tomto článku sa pozrieme na kľúčové bezpečnostné prvky, ktoré by nemali chýbať vo vašom dome. Tieto prvky vám pomôžu zvýšiť bezpečnosť a poskytnú vám pokoj a istotu.

today
Výhody a nevýhody rôznych typov poštových schránok

Výhody a nevýhody rôznych typov poštových schránok

Výber správnej poštovej schránky môže výrazne ovplyvniť pohodlie a bezpečnosť pri prijímaní pošty. Existuje mnoho typov poštových schránok, z ktorých každý má svoje výhody a nevýhody. Tento článok vám pomôže porozumieť rozdielom medzi nimi a vybrať tú najvhodnejšiu pre vaše potreby.

today
Ako zlepšiť energetickú efektivitu vo vašom dome

Ako zlepšiť energetickú efektivitu vo vašom dome

Energetická efektivita domova je kľúčová nielen pre zníženie mesačných výdavkov na energie, ale aj pre zmenšenie ekologickej stopy. Vo svetle rastúcich cien energií a narastajúceho dôrazu na udržateľnosť je optimalizácia spotreby energie vo vašom dome významnejšia ako inokedy. V nasledujúcom článku predstavíme niekoľko účinných krokov, ako zlepšiť energetickú efektivitu vášho obydlia.

today
Tipy pre efektívne využitie domáceho priestoru

Tipy pre efektívne využitie domáceho priestoru

V dnešnej dobe, keď mnoho z nás trávi čas prác z domova alebo viac času strávime v osobnom prostredí, sa stáva efektívne využitie domáceho priestoru stále dôležitejšou témou. Správne usporiadanie a organizácia môže zlepšiť ako funkčnosť, tak celkovú atmosféru domova. V tomto článku nájdete praktické rady, ako na to.

today
Zabezpečenie domácnosti počas dovolenky

Zabezpečenie domácnosti počas dovolenky

Odchod na dovolenku by mal byť vzrušujúcim únikom od každodenných starostí, nie zdrojom nových obáv o bezpečnosť domova. Či už plánujete krátky výlet alebo dlhú dovolenku, je kľúčové zabezpečiť váš dom proti vlámaniu a ďalším rizikám. V nasledujúcom článku preberieme, ako efektívne chrániť váš dom, aby ste si mohli vašu dovolenku užiť bez zbytočných starostí.

today
Nerezové kľučky: Ako sa starať, aby vám slúžili roky

Nerezové kľučky: Ako sa starať, aby vám slúžili roky

Nerezové kľučky sú obľúbenou voľbou pre mnoho domácností a kancelárií vďaka svojmu modernému vzhľadu, odolnosti a jednoduchej údržbe. Hoci nerezová oceľ je materiál známy svojou vysokou odolnosťou proti korózii a opotrebovaniu, aj tak si vyžaduje pravidelnú starostlivosť, aby si zachovala svoj lesk a funkčnosť po dlhé roky. V tomto článku sa pozrieme na to, ako sa správne starať o nerezové kľučky, aby ste si mohli užívať ich krásy a spoľahlivosti čo najdlhšie.

today

Kľučka.sk – otvárajte správnou kľučkou!

dverové kľučky, poštové schránky, FAB, zámky, čísla popisné, vešiaky, úchytky a petlice

Široký sortiment kľučiek pre každé dvere a k tomu kvalitné bezpečnostné zámky nájdete na našom e-shope Kľučka.sk. Nerezové aj plastové kľučky a k tomu dlhé alebo delené štíty nesmú chýbať na žiadnych dverách. V našej ponuke nájdete široký sortiment tovarov, ktorý súvisí s kovaním a tiež aj iné produkty pre Váš vysnívaný domov. Číselné označenia rôznych prevedeníbudú moderným doplnkom Vášho domu. Navyše, kvalitné poštové schránky zaručia bezpečnosť Vašich zásielok. Nezabudnite ani na bezpečnosť Vašich cenností a prezrite si pripravenú ponuku trezorov od renomovaných výrobcov. Informačné vitríny, schránky nakľúče, dverové doplnky, menovky na dvere, klopadlá a vešiaky aj to nájdete sem na jednom mieste. U nás si vyberie každý zákazník!

Viac informácií
28 rokov sme na trhu s vami