Správne zabezpečenie dverí je kľúčové pre ochranu vášho domova a vašej rodiny pred neoprávneným vstupom. Existuje hneď niekoľko krokov, ako správne zaistiť vaše dvere a zvýšiť ich bezpečnosť. A medzi tie najdôležitejšie samozrejme patrí výber kvalitného zámku. Systémy FAB ponúkajú tú najvyššiu mieru ochrany vašich dverí as nimi aj majetku. Tak si o nich poďme povedať viac.

O značke FAB

FAB je značka, ktorá vyrába produkty dverného vybavenia, ako sú cylindrické vložky, zámky, otvárače, zatvárače, dverové kovania, a ďalšie. Meno spoločnosti vstúpilo do slovenského slovníka ako synonymum k cylindrickej vložke, tzv. fabke. Predovšetkým sa ale u zákazníkov zapísala ako značka, ktorá dbá na tú najvyššiu kvalitu, funkčnosť a bezpečnostné prvky svojich výrobkov.

Ako správne zabezpečiť dvere

Pamätajte, že zabezpečenie dverí je dôležitou súčasťou celkového bezpečnostného opatrenia vášho domova. Zároveň je dôležitá aj pravidelná kontrola a údržba vašich zabezpečovacích zariadení. Nižšie si môžete prečítať niekoľko tipov, ktoré vám pomôžu.

• Investujte do kvalitného zámku, ktorý spĺňa bezpečnostné normy. Vhodnou voľbou môže byť práve FAB zámok, ktorý je ťažšie manipulovateľný ako tie bežné.

• Zvážte inštaláciu ochranných prvkov, ako sú kovové zosilnenie alebo dverné panely. Tieto prvky zvyšujú odolnosť dverí voči násilnému vniknutiu.

• Dobre osvetlený vchod je ďalším dôležitým preventívnym opatrením. Inštalujte dostatočné vonkajšie osvetlenie okolo vchodu, ktoré zvýši viditeľnosť a odstraší potenciálnych votrelcov.

• Ak máte záhradné dvere, nezabudnite ich tiež zabezpečiť. Použite kvalitný zámok a zvážte inštaláciu plotu alebo ďalších ochranných opatrení, ktoré bránia ľahkému prístupu na pozemok.

• Inštalácia dverného alarmu vám poskytne ďalšiu vrstvu ochrany. Alarmy detekujú pokusy o násilné vniknutie a vyvolávajú hlasný zvuk, ktorý upozorňuje na potenciálne nebezpečenstvo.

• Zvážte investíciu do profesionálneho bezpečnostného systému, ktorý zahŕňa kamery, pohybové senzory a možnosť vzdialeného monitorovania. Tieto systémy môžu poskytnúť pokročilú ochranu a pokoj.

Kľučka.sk – otvárajte správnou kľučkou!

dverové kľučky, poštové schránky, FAB, zámky, čísla popisné, vešiaky, úchytky a petlice

Široký sortiment kľučiek pre každé dvere a k tomu kvalitné bezpečnostné zámky nájdete na našom e-shope Kľučka.sk. Nerezové aj plastové kľučky a k tomu dlhé alebo delené štíty nesmú chýbať na žiadnych dverách. V našej ponuke nájdete široký sortiment tovarov, ktorý súvisí s kovaním a tiež aj iné produkty pre Váš vysnívaný domov. Číselné označenia rôznych prevedeníbudú moderným doplnkom Vášho domu. Navyše, kvalitné poštové schránky zaručia bezpečnosť Vašich zásielok. Nezabudnite ani na bezpečnosť Vašich cenností a prezrite si pripravenú ponuku trezorov od renomovaných výrobcov. Informačné vitríny, schránky nakľúče, dverové doplnky, menovky na dvere, klopadlá a vešiaky aj to nájdete sem na jednom mieste. U nás si vyberie každý zákazník!

Viac informácií
28 rokov sme na trhu s vami