Poštová schránka, zdanlivo tá úplne posledná vec náležiace k vášmu bývaniu, že? Predsa len je ale dôležitá, pretože plní funkciu tzv. Prvého dojmu. Prichádza návšteva, zvoní na zvonček, a zatiaľ čo čaká, než prídete otvoriť bránku, prezerá si poštovú schránku a "nasáva" prvé dojmy a pocity. Musíte sami uznať, že k modernému dizajnovému bývanie sa skrátka nehodí klasická hnedá poštová schránka s pošťačka trumpetkou.

Schránka je dôležitou súčasťou vášho bývania, je vizitkou vášho domu a dáva ostatné na vedomie, ako ste ochotní pracovať s detailmi, ak ste kreatívny susedia, alebo sa držíte pri zemi, pretože ctíte ráz okolitej krajiny či dediny. Poštovú schránku môže doplniť aj celý rad príslušenstva. Na trhu je ich v súčasnej dobe dosť. Vzhľad, farba a aj tvar poštových schránok vychádzajú v ústrety aj požiadavkám architektov. Schránky sú ale nielen na ozdobu. Musia vyhovieť aj ďalším podmienkam, ktoré na ne kladie ako česká štátna norma, tak i česká pošta. To sa týka hlavne veľkosti a umiestnenia na dome. Solídne firmy vám ponúknu celú škálu poštových schránok. Tie môžu byť kovové aj plastové. Existujú ale aj okrasné typy, poštové schránky do zostáv a v nerez prevedení. Práve tie sa vyznačujú veľkou vydrží. Na svojom mieste môžu byť de facto mnoho desiatok rokov. Poštové schránky bývajú vyrobené z plechu s hrúbkou 0,8 milimetrov. Môžu mať vrchnú či predné vhadzovanie aj vyberanie zásielok, alebo predné dvierka pre vhod a zadné pre výber. Pokiaľ oslovíte nejakého "lepšieho" predajcu, ten väčšinou svojim zákazníkom ponúka aj jednu veľmi dôležitú službu, ktorú ocenia najmä Zábudlivci. Ak stratí kľúč, môžu si objednať náhradný.

Kľučka.sk – otvárajte správnou kľučkou!

dverové kľučky, poštové schránky, FAB, zámky, čísla popisné, vešiaky, úchytky a petlice

Široký sortiment kľučiek pre každé dvere a k tomu kvalitné bezpečnostné zámky nájdete na našom e-shope Kľučka.sk. Nerezové aj plastové kľučky a k tomu dlhé alebo delené štíty nesmú chýbať na žiadnych dverách. V našej ponuke nájdete široký sortiment tovarov, ktorý súvisí s kovaním a tiež aj iné produkty pre Váš vysnívaný domov. Číselné označenia rôznych prevedeníbudú moderným doplnkom Vášho domu. Navyše, kvalitné poštové schránky zaručia bezpečnosť Vašich zásielok. Nezabudnite ani na bezpečnosť Vašich cenností a prezrite si pripravenú ponuku trezorov od renomovaných výrobcov. Informačné vitríny, schránky nakľúče, dverové doplnky, menovky na dvere, klopadlá a vešiaky aj to nájdete sem na jednom mieste. U nás si vyberie každý zákazník!

Viac informácií
28 rokov sme na trhu s vami