Dôležité prvky štýlu Provence

Predstavte si preslnené levanduľové polia na juhu Francúzska. Skvostne vyzerajúce domy majú biele poštové schránky. Už pri vstupe si všimnete, že všetko tu má svoj dôvod - aj kľučky od dverí sú v štýle, ktorý prináša radosť a pohodu. Nalaďte sa na tú správnu vlnu a poďte nasať tú atmosféru. Provencia v sebe nesie predovšetkým harmóniu a radosť z krásneho slnečného dňa. Vojvodí tu prírodné materiály a umiernené farebné kombinácie. Biela umožňuje prúdenie svetla, zatiaľ čo pastelové farby sa starajú o pohladenie po duši.

A čo farebné kombinácie?

Jednotlivé farebné kombinácie si môžete v rámci bytovej architektúry dobre rozmyslieť. Aby sa vám ale priestor neopozeral, je vždy lepšie si zvoliť jednotnú farbu pre celý koncept. Biely nábytok je krásny, dobre sa udržuje, a ešte vám umožní zaujímavé kombinácie pre doplnky. Vankúšiky, dekorácie, alebo napríklad riad potom môžete ladiť do jemne fialovej, pastelovej ružovej, svetlo modrej, alebo mierneho odtieňa mint farby. Všetky pastelové odtiene farieb spolu budú skvele komunikovať.

Krásny domov

Kedykoľvek vstúpite do miestnosti, na ústach sa vám objaví malý úsmev. Aj keď bol váš deň náročný, ste doma. Tam, kde je vám príjemne. Harmonický dizajn nábytku a dekorácií vás presvedčí o tom, že práve tu sa vám bude skvele oddychovať. Interiér v štýle Provence je radosť. Máte možnosť tu objaviť silu čistoty a naplno využiť potenciál priestoru miestnosti. Biele tóny nábytku sa postarajú o optické zväčšenie jednotlivých izieb.

Provencia je skutočne lákavý štýl. Jeho prvky si pritom môžete vyrobiť úplne sami - stačí obrúsiť starý nábytok a dopriať mu nový kabátik.

O feng-šuej si povieme v ďalšom diele nášho magazínu.

Kľučka.sk – otvárajte správnou kľučkou!

dverové kľučky, poštové schránky, FAB, zámky, čísla popisné, vešiaky, úchytky a petlice

Široký sortiment kľučiek pre každé dvere a k tomu kvalitné bezpečnostné zámky nájdete na našom e-shope Kľučka.sk. Nerezové aj plastové kľučky a k tomu dlhé alebo delené štíty nesmú chýbať na žiadnych dverách. V našej ponuke nájdete široký sortiment tovarov, ktorý súvisí s kovaním a tiež aj iné produkty pre Váš vysnívaný domov. Číselné označenia rôznych prevedeníbudú moderným doplnkom Vášho domu. Navyše, kvalitné poštové schránky zaručia bezpečnosť Vašich zásielok. Nezabudnite ani na bezpečnosť Vašich cenností a prezrite si pripravenú ponuku trezorov od renomovaných výrobcov. Informačné vitríny, schránky nakľúče, dverové doplnky, menovky na dvere, klopadlá a vešiaky aj to nájdete sem na jednom mieste. U nás si vyberie každý zákazník!

Viac informácií
28 rokov sme na trhu s vami