Poštová schránka ako zo žurnálu

Snažíte sa svoj dom udržiavať v čo najlepšej kondícii, ale vaša poštová schránka už svoje najlepšie obdobie zažila? Poštové schránky by mali vždy byť reprezentatívne a krásne. Vhodne zvolený materiál vám navyše zaistí, že nová schránka bude slúžiť mnoho ďalších rokov spoľahlivo a bude vám robiť radosť. Napríklad nerezové schránky sú skutočne nezničiteľné a odolajú aj výkyvom počasia, ktoré u nás panujú.

Udržiavaná zeleň

Máte pred vchodom trávnik? Pravidelne ho nielen sekajte a udržujte, ale tiež sa postarajte o to, aby mal dostatok vlahy a výživy. Každú jar mu doprajte vyvápnenie, ktoré odstráni škodlivé mikroorganizmy. V lete potom zalievajte trávnik skôr v podvečer, aby slnko vodu nevysušilo. Vlaha tak vyživí celú rastlinu.

Príjemný prístup

Je prístup do vášho domu skutočne príjemný pre všetky návštevy? Skontrolujte stav chodníka alebo dlažby, ktorá vedie k vášmu domu, a zaistite prípadnú opravu pri prvkoch, ktoré sú vplyvom pôdnych zmien poškodené. Predsa len si nikto nepraje, aby pri príchode do vášho príbytku zakopol o neudržiavanú dlažbu.

Džungľu nikto neocení

Je vstup do vášho domu jasne viditeľný a dá sa nájsť veľmi ľahko? Pokiaľ milujete nepriepustnú zeleň, mali by ste tento prvok skôr uprednostniť v zadnej časti záhrady. Návšteva aj poštový doručovateľ by mali vždy trafiť k vašim vchodovým dverám bez toho, aby museli zložito hľadať cestu, kadiaľ sa majú vydať. Namiesto toho zvoľte udržiavané a nízke kroviny alebo pásy kvetov, ktorými povedie vzdušná cestička.

Ako je na tom vstup do vášho domu? Má to u vás každá návšteva skutočne ľahké? Ak áno, určite sa stávate príkladom pre svoje široké okolie. Gratulujeme vám k dokonalému výsledku.

Kľučka.sk – otvárajte správnou kľučkou!

dverové kľučky, poštové schránky, FAB, zámky, čísla popisné, vešiaky, úchytky a petlice

Široký sortiment kľučiek pre každé dvere a k tomu kvalitné bezpečnostné zámky nájdete na našom e-shope Kľučka.sk. Nerezové aj plastové kľučky a k tomu dlhé alebo delené štíty nesmú chýbať na žiadnych dverách. V našej ponuke nájdete široký sortiment tovarov, ktorý súvisí s kovaním a tiež aj iné produkty pre Váš vysnívaný domov. Číselné označenia rôznych prevedeníbudú moderným doplnkom Vášho domu. Navyše, kvalitné poštové schránky zaručia bezpečnosť Vašich zásielok. Nezabudnite ani na bezpečnosť Vašich cenností a prezrite si pripravenú ponuku trezorov od renomovaných výrobcov. Informačné vitríny, schránky nakľúče, dverové doplnky, menovky na dvere, klopadlá a vešiaky aj to nájdete sem na jednom mieste. U nás si vyberie každý zákazník!

Viac informácií
28 rokov sme na trhu s vami